Woonwebwinkel LIL

Woonwebwinkel LIL biedt u veel keus door een enorme assortiment aan woonprodukten. Met name zeer betaalbaar en ze hebben een snelle levering en niet te vergeten een uitstekende service. Woonwebwinkel LIL is bj uitstek geschikt als u leuke en originele produkten voor uw woning wilt kopen. Van Woonwebwinkel LIL kunnen we het volgende zeggen:

  • Ruim 280 merken online
  • Keuze uit 180.000 producten
  • 3000 m2 magazijn met voorraad
  • 15 enthousiaste medewerkers
  • Meer dan 50.000 tevreden klanten in o.a. Nederland, België, Duitsland en Engeland
  • 40 eigen webwinkels

 

Woonwebwinkel LIL is lid van Thuiswinkel.org

Woonwebwinkel LIL is lid van Thuiswinkel.org. Niet geheel onbelangrijk. LIL is uitgegroeid tot een eigentijds woonwarenhuis waar u meer dan 5000 artikelen kunt vinden. Alles is dan ook op voorraad. De kracht van deze woonwebwinkel zit hem in de snelle levering. U hoeft niet te wachten. Als u uw bestellingen op werkdagen voor 22:30 uur plaatst en betaald heb, wordt u bestelling dezelfde dag verzonden! Het kan zijn dat een product uitverkocht is. Daardoor kan de levertijd iets langer zijn. U kunt deze informatie op de website lezen en bekijken wat de exacte levertijd is van het product dat u graag wilt bestellen.

Matrassen van woonwebwinkel LIL

De matrassenwebshop van de woonwebwinkel van LiL.nl heeft een ruim assortiment aan matrassen. Van diverse kindermatrassen en koudschuimmatrassen tot aan speciale matrassen zoals Matras Marjan en Plastidor incontinentiematrassen.

Matras Marjan: Fysiotherapeute Marjan Slotemaker ontwikkelde dit traagschuim (NASA) matras.
Plastidor incontinentiematras: Wie last heeft van bedplassen weet hoe vervelend dit probleem is. ‘s Nachts normaal slapen zonder extra lakens en zonder zeiltjes is er dan niet meer bij. De incontinentiematrassen zijn volledig vochtdicht en maken hier mogelijk om normaal te slapen en om wakker te worden zonder schuldgevoel.

Proefslapen mogelijk? Onbekend. Wel kunnen producten binnen 31 dagen geretourneerd worden. Vraag altijd naar de voorwaarden hiervan.

Contactgegevens:
LiL.nl B.V.
Vredeweg 46
1505 HH Zaandam

Website:
www.lil.nl

Keurmerk:
keurmerk-thuiswinkelwaarborg

vtwonen.nl cadeaukaart